Act:Říjen


Zdravím vás, Milí čtenáři.
Tak tu máme Říjen. Měsíc jako takový, je jeden z mých nejoblíbenějších. A to hned z několika důvodů. Ano, prvním je konec tepla, a horkého slunce, které mi vypaluje svými paprsky hlavu. A když už slunce ztrácí na síle, tak i stromy a keře, jenž se zbarvují do krásných barev, aby jejich listy následně opadaly. A vítr, který mi rozcuchává vlasy. Také svátky 🙂 Halloween, při kterém si hraju s dýní. A ty výtvory pak… No a druhým mým oblíbeným svátkem je October Fest (beerfest), který se sice u nás neslaví, ale jelikož v něm jde o pití piva, tak ho slavíme.

A co čeká blog?
No mám už pár představ, které bych chtěl splnit. Prvním z nich je změna záhlaví. Ano, barva zůstane, jen mi jde o ten obrázek, který bych chtěl mít s podzimní, popřípadě už v zimní tématice. Dál se budu věnovat stálému připisování básní. A co to půjde, vždy každou z nich obohatím obrázkem, vystihující určitou báseň a to tak aby splíval s pozadím (podobně jako záhlaví). Chtěl bych dopsat staré básně z dob dávných, ještě před blogem, nebo vůbec myšlenkou sdílení toho všeho se světem. A nakonec chystám tzv. Winter-challenge, ve kterém budou úkoly na každý den, no a jak už můžete tušit. Půjde o psaní básní na téma. 🙂 A tento měsíc si udělám ještě soukromý desetidenní.
No a co já?
Stále nevím, co mám dělat. Na co myslet, apod. Je to prostě složité. Škola, která si po mě žádá stále víc a víc času, a mě už se vůbec nechce. Doma se nálada o moc nelepší, a pořád něco. A mě už pak jen kapou slzy. Taky je tu jedna dívka, v mém životě je už déle a je jednou z důležitých osob. Máme suprové přátelství, do teď bez jediné hádky, či problému. Ovšem v posledním čase, jsem začal cítit něco víc a bojím se, že to tím zkazím. Bojím se toho, avšak i chci.
S potěšenín, váš ^aW 1.10.2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *