Trocha alkoholu..


Vstoupila do té místnosti a jemu se rozsvítili oči. Nevšimla si ho, zatímco on už věděl o každém jejím pohybu a gestu. Miloval když se usmívá, když je v rozpacích i když pláče. Všechny její gesta byly dokonalá, stejně jako ona sama-alespoň podle něj.
Usadila se v rohu u jednoho stolu kde měla pár přátel. On si sednul opodál k vedlejšímu stolu a vyčkával. Pozoroval zda s ní není její přítel, nebo nějaký sok. Seděla tam a byla středem pozornosti a všichni hltali co povídala. Nejvíc asi jeden kluk co seděl hned vedle ní, mohl na ní oči nechat.

Přítomnost těch jejích kamarádů ho začala znervózňovat, vypravil se tedy přímo k ní. Stoupl si nad ní a vyslovil její jméno. Otočila se a usmála se. ,,Ahoj, páni, tebe bych tu nečekala, jak si tady dlouho?” ,,Asi od desíti, a co Ty?” věděl že přišla asi před 20 minutama, ale dělal že neví ,,Přišla jsem před chvilkou” a znovu se usmála ,,posaď se mezi nás” a ukázala na prázdnou židli vedle ní. Přijal nabídku a posadil se.
Po chvíli času se začala věnovat pouze jemu a kamarádů si nevšímala. Viděl že i on jí není lhostejný a tak se snažil na ní ještě víc zapůsobit. Viděl jak je v rozpacích když jí hladil po vlasech a tváři. Nevěděla kam s očima a jeho doteky jí byli tak příjemné. Pořád povídala o něčem, protože toho hodně pila a proto aby nedošlo k trapné chvíli ticha, nebo aby se s ní začal nudit. Nevěděla že on by se s ní nikdy nenudil, i když mlčela,byla neodolatelná.
Večer nadále probíhal v docela klidném stavu,žádné rvačky, žádné hádky, žádné potíže. Jen oni dva ruku v ruce byli spolu v jiném světě.
Noc začínala pomalu přecházet v ráno a ona musela domů. Rozloučila se tedy s ním a obejmula ho, objímali se strašně dlouho a tak intenzivně. A pak jen pusa na rozloučenou,která se trochu zvrhla. Začal jí líbat, něžně, a vášnivě a ona ani nechtěla ucuknout. Jediné co jí v tom přetrhlo, bylo pomyšlení na čas a na to že další dvě hodiny aby čekala na autobus to tu už nevydrží i přesto že tu sedí on. Oblékla se a ještě jednou kývla hlavou na onoho chlapce. Ten jí jen vzal opatrně její krásnou ručku a políbil ji, ona se naposledy usmála a zmizela nadále v temnotě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *